Meer dan een Cloudoplossing.

Door: David Aupers – Business Development Manager Lokale Overheid.

“All inclusive ontzorging – een aangename verrassing!”

Ik hoor het steeds vaker van klanten die kiezen voor onze ‘Trusted Cloud’ oplossingen: ‘we willen geen verrassingen achteraf’, ‘we willen weten waar we aan toe zijn, wat krijgen we nu precies?’.

En in de huidige tijd actueler dan ooit: ‘hoe zit het met beveiliging en privacy?’.

De dienstverleningsovereenkomst die een klant met ons sluit is cruciaal voor een goede samenwerking. Voor elke organisatie gelden weliswaar andere prioriteiten maar het is belangrijk om zaken goed vast te leggen. De normstelling voor aspecten als continuïteit, back-up, security en aansprakelijkheid ligt daarbij primair bij de klant. Klanten eisen vervolgens terecht van ons als dienstverlener dat de omgeving waarin gewerkt wordt betrouwbaar en veilig is en aan wet- en regelgeving voldoet.

Audits

De minister van Binnenlandse zaken bijvoorbeeld wil de kwaliteit van de IT (beveiliging) in het publieke domein fors verbeteren. Diverse audits zoals die voor de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG), de Gemeentelijke Basisregistratie Persoonsgegevens (GBA), DigiD, de Wet Structuur Uitvoeringsorganisatie Werk en Inkomen (SUWI) etc. komen dan ook met regelmaat terug. Ook het contract dat de gemeente met Open Line heeft, wordt in dat proces doorgelicht en beoordeeld. Momenteel nog voor elke audit apart! De wijze van uitvraag en detaillering verschilt wel per audit, echter de onderwerpen overlappen elkaar deels. Een ding is zeker: het neemt veel tijd en inspanning in beslag. Overigens loopt er inmiddels een initiatief (pilot) waarbij het terugdringen van audit- en verantwoordingsinspanningen bij de overheid centraal staat, bekend onder de werktitel; ENSIA. Een stap in de richting van het verlagen van de ‘audit-druk’.

Suprise!

Zoals ik in het begin van mijn blog al zei: “u wilt geen verrassingen dus!”. Maar wat is er leuker dan mensen in positieve zin verrassen? Open Line biedt ‘high-end’ Clouddiensten dat is één, maar daarnaast willen we onze klanten maximaal ondersteunen bij het doorlopen van de diverse audits of jaarrekeningcontroles en dat zit inbegrepen in onze dienstverlening!

Dus u weet waar u aan toe bent! Geen toestanden of kosten achteraf als uw accountant of auditor met ons aan tafel wil. We ontvangen uw auditor, maken ruim tijd vrij en staan hem/haar te woord alsof we de IT-afdeling van úw gemeente zijn. Daarnaast vereenvoudigen we voor u het proces van de accountantscontrole met een actuele ISEA3402 type II verklaring. Ook dat is in onze ogen onderdeel van een goed partnerschap.

Oké, nu is het geen verrassing meer, dat dan weer wel.

Het Open Line all-in dienstenmodel:

  • All-in abonnementsmodel voor Clouddiensten
  • Een tarief per medewerker
  • Gemakkelijk op- en afschalen. Kosten bewegen flexibel mee met de omvang van uw organisatie)
  • Inclusief alle standaardwerkzaamheden
  • Ongelimiteerd call’s aanmelden bij onze servicedesk
  • Ketenverantwoordelijkheid: enkelvoudig contactpunt (SPOC) ook voor derden in de keten zoals bijv. telefonie-voorzieningen, vaste lijnverbindingen, leveranciers van zaaksystemen etc.
  • En dus: volledige ondersteuning bij audits zónder extra kosten!

All-in is bij Open Line dus écht all-in.

Open Line heeft de volgende certificeringen: ISO 9001 – ISO 20000 – ISO 14001 – NEN 7510 – ISO 27001 – en een ISAE3402 Type II verklaring.

Meer weten? Stuur me gerust een bericht.

Open Line B.V.

Wij gaan niet op uw stoel zitten maar wel naast u. Om u en uw business te begrijpen. Wat wilt u betekenen voor uw klanten en waar staat uw bedrijf of organisatie voor? Wat vindt u belangrijk? Natuurlijk geloven wij in onze veilige en kosteneffectieve cloud oplossingen en diensten, de voordelen van private cloud gecombineerd met public cloud, en dat data vooral niet te ver mag reizen, maar vertrouwen begint met een klik tussen mensen. Open Line Trusted Cloud - méér dan een Cloud oplossing

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.